
Malzemeler
200 gr Dana Eti ( TrançEti ) Yağsız ve Sinirsiz ( Kuşbaşı )
1 tane orta boy Soğan
1 tane Havuç
1 tane orta boy Patates
1 çay bardağı Sıvı Yağ
2 su bardağı Su
150 gr Ispanak ( Haşlanmış Püre Haline Gelmiş )
Arzu Edilen Miktarda Tuz ve KarabiBeşemal Sos Tarifi
1.5 su bardağı Süt
2 çorba kaşığı Un
½ çay bardağı Sıvı Yağ
1 tane Yumurta
¼ Limon
100 gr Kaşar ( Rende )
Yapılışı
İlk önce ıspanaklarımızı haşlayıp püre haline getirin.Diğer taraftan bir tencerede yağda soğanları pembeleşinceye kadar kavurun.İçerisine küp küp doğranmış havuç ve patatesleri ilave ederek biraz daha kavurun.Üzerine etleride ilave edin ve suyunu,tuzunu,karabiberini ekleyerek kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişirin.Hazırlamış olduğunuz başamel sosun içerisine ıspanak püresini ilave edin.Etli karışımıısıya dayanıklı bir fırın kabına koyun,üzerinede başamel sosu dökerek 10-15 dk fırında bekletin.Son 5 dk.da üzerine rendelenmiş kaşarları ilave ederek peynirlerin erimesini sağlayın.Afiyet olsun...
