Malzemeler;
750 kg Kuzu Kaski ( Bacağının arka yumuşak kısmı)
Terbiyesi İçin;
1Çay bardağı süt
1 Çay bardağı sıvı yağ
1 Tatlı kaşığı yoğurt
1 Çorba kaşığı Domates salçası
1 Tatlı kaşığı soğan suyu
Bir miktar tuz.
Hazırlanışı;
Kuzu etleri sinirlerinden ayrılarak kuşbaşı şeklinde doğranır. Terbiyesi için tüm malzemeler genişce bir kapta iyice karıştırılşır ve bu karışıma etler ilave edilip buzdolabında en az 5 saat yada 1 gece dinlendirilir.
Dinlendirdiğimiz etleri Uzun sivri şişlere istediğiniz adette dizip mangalda kömür ateşinde pişirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun...
750 kg Kuzu Kaski ( Bacağının arka yumuşak kısmı)
Terbiyesi İçin;
1Çay bardağı süt
1 Çay bardağı sıvı yağ
1 Tatlı kaşığı yoğurt
1 Çorba kaşığı Domates salçası
1 Tatlı kaşığı soğan suyu
Bir miktar tuz.
Hazırlanışı;
Kuzu etleri sinirlerinden ayrılarak kuşbaşı şeklinde doğranır. Terbiyesi için tüm malzemeler genişce bir kapta iyice karıştırılşır ve bu karışıma etler ilave edilip buzdolabında en az 5 saat yada 1 gece dinlendirilir.
Dinlendirdiğimiz etleri Uzun sivri şişlere istediğiniz adette dizip mangalda kömür ateşinde pişirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun...
This entry was posted
on 26 Ağustos 2009 Çarşamba
at 07:13
and is filed under
Kebaplar
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.

