Malzemeler
- 300 gram kuzu fleminyon
- 1 adet kırmızısoğan
- 1 adet domates
- 1 çay kaşığı bal
- 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
- 1 yemek kaşığı kuş üzümü
- Defne Yaprağı
- karabiber
- zeytinyağı
Hazırlanışı
- Et ve defne yaprağı 20 dakika haşlanır.
- Kırmızı soğan incecik doğranıp, dolmalık fıstıkla beraber zeytinyağında kavrulur.
- Haşlanan et ve bal soğanlara eklenip iyice kızartılır.
- Son olarak püre haline etirilen domates ve kuş üzümleri katılıp, suyunu çken kadar pişirilir.
Not
- Etinizin fleminyon olması gerekmiyor. Biftekleri çubuk şeklinde kesip bu şekilde`de pişirebilirsiniz.
This entry was posted
on 9 Eylül 2009 Çarşamba
at 02:45
and is filed under
Et Yemekleri
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.

