Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 2 su bardağı şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2,5 su bardağı un
- 3 su bardağı havuç rendesi
- 1 su bardağı ceviz
- 1 paket kabartma tozu
- 2 tatlı kaşığı tarçın
- 1 paket vanilya
Hazırlanışı
- Un, tarçın, kabartma tozu, vanilya ve ceviz bir kapta karıştırılır.
- Havuçlar rendelenir.
- Çırpma kabında şeker ve yumurta iyice çırpılır.
- Sıvı yağ karışıma eklenir.
- Havuç rendesi ve kuru karışım eklenip bir kaşıkla iyice karıştırılır.
- Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında 70 dakika pişirilir.
This entry was posted
on 9 Eylül 2009 Çarşamba
at 03:07
and is filed under
Pasta-Kek-Kurabiye
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.

