İçindekiler
- 6 dilim tost ekmeği
- 2 adet yumurta
- 1,5 su bardağı süt
- 2 tatlı kaşığı pudra şekeri
- 1 tutam tuz
- Tereyağı
Hazırlanışı
- Süt, pudra şekeri, tuz ve yumurta, tarçın iyice çırpılır.
- Ekmekler bu karışıma batırılıp her yanı kaplanır.
- Isıtılan yapışmaz tava tereyağ ile yağlanır.
- Ekmeklerin iki yüzü de altın sarısı renk alana kadar kısık ateşte pişirilir.
Notlar
- İnce dilimlenmiş normal ekmekle de yapabilirsiniz.
- Yanında dondurma ve taze meyvelerle servis edilebilir.
- Arzuya göre yumurta süt karışımına bir miktar tarçın ilave edilebilinir.
This entry was posted
on 9 Eylül 2009 Çarşamba
at 05:17
and is filed under
Kahvaltılıklar
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.

